B&B Goutte à Goutte in de Vogezen

9 Juli 2021 - Laan

€ 55.00

B&B Goutte à Goutte in de prachtige Vogezen. Een sfeervolle chambres d;hôtes ( B&B ) rustig gelegen in de bergen van de Vogezen. Waar we u het gehele jaar als gast ontvangen. Gevestigd in een gerenoveerde Vogezen boerderij op 740m hoogte,
B&B Goutte à Goutte heeft 4 gastenkamers beschikbaar, Alle kamers zijn sfeervol ingericht met heerlijke bedden. Er s een huiskamer met haardvuur, een heerlijke tuin met vele zitjes en een veranda. Ook kunt U gebruik maken van de houtgestookte hottub in de tuin,

Elke avond is er de mogelijkheid om aan tafel aan te schuiven voor het diner. Ook verzorgen we uw lunchpakketten voor onderweg. U kunt ook reserveren o.b.v. een arrangement welke U op onze website kunt vinden. 3 Kamers voor 2 personen vanaf € 55,00 per nacht en 1 kamer voor 2 personen à 6 65,00 per nacht.. Diner € 17,50 p.p. Lunchpakketten € 7,00 p.p.

B&B Goutte à Goutte in de Vogezen is een ideale plek voor wandelen in de Vogezen. We hebben een 60 tal wandelroutes uitgestippeld. En vertellen u graag de mooie routes.
In de winntermaanden kunt u ook voor de wintersport in de Vogezen komen.
Heerlijk skiën, langlaufen en sneeuwschoen wandelen.

Kortom u bent het gehele jaar van harte welkom. bij B&B Goutte à Goutte in de de Vogezen

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Vogezen of Jura

Ligging
In de bergen

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 8 personen

B&B Goutte à Goutte in de Vogezen . Gelegen aan een rustig landelijk bergweggetje. de omgeving is uitstekend voor het maken van wandelingen en fietstochten over de vele cols. Lekker toeren met de auto of motor over de vele wegen en cols. Daarbij genieten van de prachtige vergezichten. U kunt vanuit de B&B ook naar de Elzas, het wijngebied bij uitstek met de vele schilderachtige wijndorpjes.. Ook kunt u de steden Mulhouse, Belfort en Colmar bezoeken. De Vogezen en Elzas is rijk aan cultuur en natuur. Er zijn vele musea te bezoeken. De Vogezeni is in de winntermaanden geschikt voor de wintersport. Er zijn in de nabijheid van B&B Goutte à Goutte diverse skipistes. La Bresse de grootste en bekendste met 34 pistes. Ook kan er volop worden gelanglaufed en met sneeuwschoenen worden gewandeld. in de wintermaanden.